Početna Kontakt
 

Projekti

Nastup finalista Imagine festivala
Datum: 11.11.2011
Lokacija: MMC Kugla, Koprivnica

U sklopu proslave Dana Grada Koprivnice finalisti Imagine festivala 2011. imali su koncertni nastup u MMC Kugla
Nastupila su tri inozemna benda i domaćin koprivnički EPePe.

Prvo je nastupio bend Green Moon iz Belgije koji je oduševio mladu koprivničku publiku svojim glazbenim stilom koji se može smjestiti između akustičke tradicijske glazbe i jazza. Također iz Belgije došla su četiri člana benda Sir Francis koji je izveo mješavinu blues/rock/latino/jazz stila. Iz Rumunjske nastupao je rock band Phenomenon, koji postoji već 4 godine, izdao je svoj Cd i često nastupa i izvan granica svoje države.

Zadnji su nastupili EPePe-ovci, mladi koprivnički punk/rock bend, pobjednici Imagine festivala 2010. u Zagrebu, koji su pobjedom osvojili put u Bruxelles i nastup na Međunarodnom Imagine festivalu. Pred koprivničkom publikom izveli su nekoliko vlastitih autorskih djela, a ove godine imali su i nekoliko zapaženih nastupa u Koprivnici, Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu i Vrbovcu. U nedjelju, 13.11. kao prošlogodišnje finaliste nastupali su i na 5. hrvatskom Imagine Festivalu u Zagrebu, u Klubu hrvatskih glazbenika SAX.

Ovaj sve popularniji mladi koprivnički bend u sastavu Pavle Bojanić, Karlo Cmrk, Antonio Hanžek i Valentino Potroško slijedeće godine namjerava izdati 1. studijski album.